Den oplagte fritidsbåd

Quicksilver tilbyder både, der er oplagt til de europæiske og nordiske farvande. Det er et oplagt båd køb, hvis du er på udkig efter en fritidsbåd, hvor sikkerhed, sjov og praktisk design hænger sammen. Alle modeller tillader at kunne bevæge sig frit fra agterAgterDen bagerste del på bådenGå til ordet til stævnStævnDen forreste ende på en bådGå til ordet, og der er rigtig god opbevaringsplads. Tag vennerne og familien med ud på vandet og nyd lyden af den kraftfulde Mercury motor, der samarbejder med vandet, for at opnå fart over feltet, nyd duften af sommer og lyden af bølgerne der skulper mod båden.

Hvilken model passer til dine behov?

De åbne modeller har en midterstillet styrepult, som gør det nemt at bevæge sig rundt på båden. Sundeck modellerne er oplagt til at sole sig, og har samtidig masser af kabineplads, hvilket gør denne båd oplagt til weekendudflugter. En kabinebåd fra Quicksilver gør det muligt at have masser af grej med ombord, da pladsen er maksimalt udnyttet på denne slags båd, og der er masser af tid til hygge indendørs, hvor der også er plads til overnatning. 

Hvis du er på udkig efter en båd, der kan fungere som et flydende hotelophold, er serien ’Cruisers’ en god løsning, for at få nogle dage væk på det åbne hav med fuld luksus. Komforten er i top, og takket være de rummelige og høje kabiner, bliver rejselysten ekstra forstærket i disse Quicksilver både. Derudover finder du også Quicksilver Bowrider, som er meget populær som den typiske fritidsbåd, der tillader fart over feltet kombineret med ren afslapning.

Er der mange behov der skal imødekommes ved dit næste køb af båd, kan ’Weekend’ bådene fra Quicksilver give følelsen af frihed en helt ny betydning på det åbne hav, hvor du kan slappe af på soldækket eller drikke et kold glas vin ved spisebordet eller i kabinen.

Er du på udkig efter en fiskerbåd, kan vi anbefale en PilothousePilothouseHøj lukket kabine. Findes typisk på både til lystfiskeri.Gå til ordet fra Quicksilver. Disse både gør det muligt at sejle ud i selv barske vejrforhold, da du kan forblive tør og varm inde i den store kabine, alt imens fiskene bider sig på krogen fra bådens agterAgterDen bagerste del på bådenGå til ordet.

Nyeste prislister

Quicksilver Activ

Quicksilver Captur

Quicksilvers officielle side kan du se alle modeller og konfigurer din egen båd